Wat het kost

Kijk ook op “hoe het gaat”  voor nadere informatie over de verschillende stappen

Het eerste gesprek van plusminus een half uur voor nieuwe klanten is altijd gratis.

Als u besluit inderdaad een proefmodel te laten maken gaan we meten, om de juiste vorm te bepalen. Dat kan in principe meteen door na de kennismaking. Die metingen en het modelleren van de eerste kinsteun en de bijbehorende bespreking kost 55 euro.

Vervolgens wordt het eerste proefmodel kinsteun gemaakt op de 3D printer. Dit plastic proefmodel kost 45 euro.
Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, een nieuw proefmodel kost weer 45 euro, maar wie het vorige exemplaar – in goede staat – inruilt krijgt 25 euro restitutie.

Het definitieve model uitvoeren in plastic, de goedkoopste optie, kost 90 euro. Het 3D model wordt aangepast, de voetjes komen dichter bij elkaar zodat een standaard bevestigingsbeugel eronder past. De vorm wordt nog even nauwkeurig nagelopen zodat een strakke en soepele vorm ontstaat – zonder de essentie van het vasthouden te verstoren.  En er wordt dan in een aanzienlijk mooiere kwaliteit geprint dan de proefmodellen. En voor wie wil, er zijn vele kleuren beschikbaar. Een definitief model kan niet worden ingeruild.

Mooier is natuurlijk ene houten kinsteun, exact in het model dat in orde werd bevonden. Perenhout – of andere houtsoorten – en andere materialen zijn bespreekbaar, de prijzen worden dan in overleg bepaald. Als indicatie, een perenhouten steun van gemiddelde hoogte kost 150 euro.

Definitieve modellen kunnen niet worden ingeruild.
Eventuele verzendkosten worden altijd doorberekend.

Bij voorbeeld:

Een kinsteun aanmeten, proefmodel maken en evalueren, éénmaal een inruil doen en een definitief model van perenhout laten maken komt op 275 euro, exclusief eventuele verzendkosten.

Reageren is niet mogelijk